دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری کلاس عملی آموزش اطفا حریق
برگزاری کلاس عملی آموزش اطفاء حریق
گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی با توجه به اهمیت HSE و آموزش ایمنی به کارکنان، کلاس عملی آموزش اطفاء حریق توسط کارشناس HSE دانشکده و اپراتور شرکت کپسولهای اطفاء حریق در تاریخ 19/7/ 99 راس ساعت 8:30 صبح در حیاط دانشکده تغذیه وعلوم غذایی برگزار گردید و آموزش های کامل در خصوص انواع آتش، انواع کپسولها و روش خاموش کردن آتش به صورت عملی ارائه داده شد.
نوروزی فرد مدیر روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پایان
نظر دهید